De ce în Bulgaria se poate?

Bulgaria reprezintă o atracţie financiară pentru că în prezent are unul dintre cele mai mici impozite din Uniunea Europeană pentru profitul companiilor, de 10%, iar impozitul pe dividende este de 5%, potrivit Dănilă, Petre şi Asociaţii.

5 afișări
Imaginea articolului De ce în Bulgaria se poate?

De ce în Bulgaria se poate?

Totodată, firmele din Bulgaria nu sunt obligate să depună declaraţii fiscale trimestriale, ci doar una anuală, de impozit pe profit. ''Mutarea în Bulgaria, o ţară atractivă şi stabilă din punct de vedere fiscal, reprezintă un fenomen care va lua amploare anul viitor. Sistemul fiscal de la ei nu s-a modificat de 10 ani, mediul de afaceri are o predictibilitate fiscală, în timp ce la noi numai anul acesta Codul Fiscal s-a modificat de cel puţin 3 ori.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici