De ce ne ard hainele la buzunar

Hainele vândute în România sub anumite branduri continuă să fie mai scumpe decât în străinătate, chiar şi după eliminarea taxelor vamale, care a venit odată cu aderarea la UE.

1 afișare
Imaginea articolului De ce ne ard hainele la buzunar

De ce ne ard hainele la buzunar

Lipsa concurenţei de pe piaţă reprezintă principalul motiv, susţin specialiştii. Piesele vestimentare pot fi achiziţionate la noi cu preţuri mai mari decât în alte ţări deoarece comercianţii au adaosuri exagerate din dorinţa de a-şi amortiza rapid investiţia.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici