De ce scade Bursa?

De la inceputul anului, de pe Bursa s-au evaporat circa 2,9 miliarde de euro, la care se mai adauga pierderi de aproape 800 de milioane de euro de pe bursa RASDAQ. Indicele BET al celor mai importante zece companii a pierdut 8,9% in primele sase sedinte ale anului, iar BET-FI, indicele societatilor de investitii financiare (SIF), a scazut cu 11,3%. Intrebarea care se afla pe buzele tuturor investitorilor in aceste zile este: de ce scade Bursa?

1 afișare
Imaginea articolului De ce scade Bursa?

De ce scade Bursa?

Brokerii sustin ca principala cauza a scaderilor care au marcat inceputul de an la Bursa este sentimentul negativ de pe pietele de capital internationale la care se adauga semnalele negative la nivel macroeconomic pe plan local. Comentariile brokerilor sunt insa din ce in ce mai rezervate, acestia evitand in general sa estimeze cat va mai tine corectia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici