DE SARBATORI, TE OBOSESTI

E cald. E din ce in ce mai cald: un semn ca vin sarbatorile de iarna.Alt semn: colindele. Le auzi peste tot. Lerui-ler si alte flori te asalteaza din toate partile. Nu scapi: acasa, pe strazi, in magazine, la serviciu. Lumea este extaziata: vai, ce frumos! Nu e. Ce, alte cintece nu mai sint? Ba da, dar acum au venit sarbatorile. Enervant de obositor.

1 afișare
Imaginea articolului DE SARBATORI, TE OBOSESTI

DE SARBATORI, TE OBOSESTI

Sarbatorile de iarna inseamna aglomeratie. Si ti se da o lectie de viata: ce mic si neinsemnat esti. Pe strada, nu te plimbi. Stai la coada. In parcare, niciun loc pentru tine. In magazine stai la coada pentru a ajunge la coada de la casa.Te intrebi: chiar imi trebuie tot ce-am cumparat? Nu, nu iti trebuie. Dar e sarbatoare, o, Doamne, doua zile toate magazinele sint inchise. Intri in psihoza disperarii: dar daca nu-mi ajunge? Iti ajunge, ba chiar iti si ramine. Stii asta. Si totusi cumperi. Te enervezi, dar iti aduci aminte ca e sarbatoare si trebuie sa fii relaxat, fericit, intelegator. Nu reusesti: iar incepe un colind.


Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici