Declaratiile de politica externa ale lui Basescu nu ajuta Romania

Unele dintre declaratiile presedintelui Traian Basescu pe probleme de politica externa nu ajuta Romania, ci dimpotriva, pot dauna, este de parere ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu. Audiat de senatorii si deputatii membri in comisiile de politica externa si aparare, ministrul de Externe a precizat ca nu este incantat de ultimul interviu acordat de presedintele Traian Basescu unei importante reviste de politica externa din Franta.

1 afișare
Imaginea articolului Declaratiile de politica externa ale lui Basescu nu ajuta Romania

Declaratiile de politica externa ale lui Basescu nu ajuta Romania

„Unele lucruri spuse de presedinte in acest interviu nu ne ajuta deloc, in conditiile in care vom fi iarasi intrebati cu totii, cand vom merge in diverse capitale europene sau la Parlamentul European, de ce nu mai terminam odata cu scandalurile”, a afirmat Cioroianu. In cadrul audierilor din comisiile reunite, Cioroianu s-a referit si la declaratiile „agresive” ale sefului statului fata de Federatia Rusa, explicand ca Traian Basescu are o libertate mai mare de exprimare in probleme de politica internationala care, ulterior, se reflecta in sondaje. Afirmatiile lui Cioroianu au venit ca urmare a unei intrebari adresate de senatorul social-democrat Cristian Diaconescu despre modul cum decurge colaborarea cu presedintele Traian Basescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici