Dedesubturile unui eşec

Reporterii ziarului scot la suprafaţă amănunte surprinzătoare din viaţa echipei naţionale."Piţurcă nu mai e demult pe bancă. La lot, legea o fac jucătorii. Mai precis un grup, ai cărui lideri sînt Mutu, Lobonţ, Contra şi Marica. Ei au impus legea bunului plac.

1 afișare
Imaginea articolului Dedesubturile unui eşec

Dedesubturile unui eşec

Atît la antrenamente, unde se pregătesc aşa cum au chef, fără să ţină cont de indicaţiile selecţionerului, cît şi în restul timpului pe care-l petrec în cantonament". De vină, în ultimul caz, ar fi şi lipsa unui program clar. Sursa ziarului a continuat: "Jucătorii nu ştiu niciodată ce au de făcut a doua zi. De exemplu dimineaţa, nimeni nu ştie ce anume are de făcut. La ce oră se serveşte masa, cînd e programat antrenamentul.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici