Despăgubirile tip Pasajul Basarab: 10.000 euro casa, 5 milioane euro 700 mp „de firmă“

În timp ce Comisia de exproprieri din cadrul Primăriei Capitalei a subevaluat majoritatea proprietăţilor care au stat în calea Pasajului Basarab, în anumite situaţii proprietarii primind circa 10.000 de euro pentru o casă, investitorii de la un centru comercial de pe strada Orhideelor au fost despăgubiţi cu circa 5 milioane de euro pentru o fâşie de aproximativ 700 de metri pătraţi de teren betonat.

1 afișare
Imaginea articolului Despăgubirile tip Pasajul Basarab: 10.000 euro casa, 5 milioane euro 700 mp „de firmă“

Despăgubirile tip Pasajul Basarab: 10.000 euro casa, 5 milioane euro 700 mp „de firmă“

Surse  din cadrul primăriei spun că în aceşti bani intră preţul terenului, chiria pe 15 luni, care ar fi luat-o proprietarii terenului pe respectiva parcare, dar şi un drum care să asigure accesul în incinta centrului comercial.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici