Detoxifierea digitală - ultima trăsnaie tehnologică în materie de turism

Cum ar fi ca într-o vacanţă să nu ai la îndemână un laptop cu acces la internet şi nici măcar un telefon pentru a comunica cu cei rămaşi la serviciu? Pare ieşit din comun, însă ultima noutate oferită de hotelieri este "detoxifierea digitală". Aşa că, atunci când te cazezi, laşi în urmă orice gadget la intrare.

8 afișări
Imaginea articolului Detoxifierea digitală - ultima trăsnaie tehnologică în materie de turism

Detoxifierea digitală - ultima trăsnaie tehnologică în materie de turism (Imagine: Andrei Iliescu/Mediafax Foto)

Cea mai noua ofertă a hotelierilor americani sunt sejururile destinate celor care nu pot trăi fără... tehnologie. Practic, dacă accepţi o astfel de vacanţă nu vei mai avea acces la e-mail şi nici nu vei putea suna acasă. În plus, vei participa la cursuri de recreere, de reducere a stresului, la expediţii pe munte şi vei avea parte de tratamente spa. Însă intrarea într-un astfel de program se face tot prin internet.

Daca vei cumpăra o astfel de vacanţă printr-un serviciu oferit de reţelele sociale, ai discount de 15% din preţul ei. Iar cei care pot intra într-un astfel de program de detoxifiere este unul destul de mare, 79% din americanii care merg în vacanţe nu renunţă să-şi verifice tableta sau telefonul. În plus, jumatate folosesc tehnologia pentru a ţine legătura cu cei de la serviciu.

Citeşte mai multe despre vacanţa de detoxifiere digitală pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici