Deutsche Bank resusciteaza piata imobiliara printr-o achizitie de 340 mil. euro

O divizie imobiliara a bancii germane Deutsche Bank, un gigant al pietei de real estate cu active de aproape 50 de miliarde de euro, a stabilit un nou record pe piata locala de profil, prin preluarea pentru 340 mil. euro a proiectului Upground, aflat in dezvoltare in nordul Capitalei.

1 afișare
Imaginea articolului Deutsche Bank resusciteaza piata imobiliara printr-o achizitie de 340 mil. euro

Deutsche Bank resusciteaza piata imobiliara printr-o achizitie de 340 mil. euro

Upground va cuprinde in momentul finalizarii, programata in mai multe etape pe parcursul anului viitor, un imobil de birouri si doua turnuri de locuinte, in cadrul tranzactiei fiind inclus si un al doilea imobil de birouri dezvoltat in imediata vecinatate.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici