Dezvoltatorii celui mai mare mall din Bucuresti cauta finantare de 400 mil. euro

Compania de dezvoltare imobiliara portugheza Sonae Sierra si irlandezii de la Caelum Development, care dezvolta impreuna proiectul Parklake Plaza din estul Bucurestiului, au inceput sa caute la banci finantarea necesara - peste 400 mil.euro - pentru inceperea constructiei celui mai mare mall din Bucuresti, care implica investitii totale de aproape 600 de milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Dezvoltatorii celui mai mare mall din Bucuresti cauta finantare de 400 mil. euro

Dezvoltatorii celui mai mare mall din Bucuresti cauta finantare de 400 mil. euro

"Targetul nostru este obtinerea unei finantari reprezentand cel putin 70% din valoarea totala a investitiei, restul urmand a fi participatia actionarilor. In ultimii ani am lucrat doar cu un numar de 3-4 banci straine, precum Eurohypo sau Societe Generale, grupuri cu care ne aflam deja in negocieri", a declarat Jorge Morgadinho, expansion manager al Sonae Sierra.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici