Din gândirea jurnaliştilor porniţi spre Antipozi pe urmele mineritului

Ziariştii care au plecat să se documenteze în Noua Zeelandă pe banii Roşia Montană Gold Corporation - pentru a avea o imagine corectă despre controversata tehnologie de exploatare minieră a zăcămintelor de aur pe bază de cianuri - erau deja documentaţi înainte de decolarea spre Auckland şi, după şirul luuung de articole apărute în publicaţiile pe care le conduc şi, după caz, le patronează, aveau deja o imagine despre această afacere cu sume colosale: e numai bună pentru ţara noastră dragă.

1 afișare
Imaginea articolului Din gândirea jurnaliştilor porniţi spre Antipozi pe urmele mineritului

Din gândirea jurnaliştilor porniţi spre Antipozi pe urmele mineritului

Cotidianul.ro reproduce producţiile pro RMGC ale publicaţiilor care au emisari în zborul de aur Bucureşti-Auckland-Bucureşti cu escală de odihnă şi refacere a forţelor în Kuala Lumpur sau Singapore.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici