Dinamo - Pandurii se joacă! Chiricheş va evolua în "Groapă" din vară!

Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv la Pandurii, confirmă că a ajuns la un acord cu Dinamo. Chiricheş va fi cedat în contul datoriei, jucătorul urmând a ajunge din vară în Ştefan cel Mare. "Ne-am înţeles cu Dinamo, Chiricheş e în drum spre Bucureşti, vine să semneze".

5 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Pandurii se joacă! Chiricheş va evolua în "Groapă" din vară!

Dinamo - Pandurii se joacă! Chiricheş va evolua în "Groapă" din vară!

Cat despre meci, Dumitru Dragomir a confirmat că situaţia s-a soluţionat:: "Situaţia Pandurilor e rezolvată în proporţie de 99 la sută, meciul cu Dinamo se va juca. Plicul cu rezolvarea acestei chestiuni va ajunge la ligă în această noapte. Eu sunt supărat doar că nu s-a făcut această manevră şi săptămâna trecută, înainte de jocul cu Oţelul.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici