Directorul RATB, samsar de roţi

Zeci de autobuze şi maşini de intervenţie ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) stau pe butuci, pentru că anvelopele au dispărut fără urmă. Autorităţile au atribuit, prin licitaţie ilegală, aproximativ 700.000 de euro pentru a cumpăra cauciucuri noi.

29 afișări
Imaginea articolului Directorul RATB, samsar de roţi

Directorul RATB, samsar de roţi

În Autobaza Floreasca, peste 25 de maşini sunt trase pe dreapta şi nu au cauciucuri, iar în autobaza Pipera nu mai puţin de 40 de autobuze nu mai au roţi. Angajaţii Regiei spun nu ştiu ce s-a întâmplat cu anvelopele şi în fiecare săptămână se înregistrează încă o maşină fără roţi.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici