Discuţiile despre viitorul antrenor învolburează apele în Ghencea » Gigi îl vrea pe Rege, MM îi dă şah!

Patronul rosteşte zilnic numele lui Hagi ca posibil înlocuitor al lui Olăroiu, însă Mihai Stoica nu e încîntat şi încearcă să-i schimbe planurile.

9 afișări
Imaginea articolului Discuţiile despre viitorul antrenor învolburează apele în Ghencea » Gigi îl vrea pe Rege, MM îi dă şah!

Discuţiile despre viitorul antrenor învolburează apele în Ghencea » Gigi îl vrea pe Rege, MM îi dă şah!

Steaua mai are fix 16 zile la dispoziţie pentru a numi un antrenor, astfel încît pe 15 iunie, cînd e programată reunirea echipei, Gardoş şi compania să aibă deja un "principal". "Nici eu nu ştiu antrenorul acum, avem destul timp la dispoziţie", a spus Becali în ziua în care a oficializat despărţirea de Olăroiu.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici