Distrusi de banci

"Bancile sunt camatari cu acte in regula", spunea cu naduf, pe un post de televiziune, un roman care, ajuns somer din cauza crizei, se temea acum ca va ramane si fara casa. Restantele la credite s-au dublat in ultimul an si tot mai multi sunt cei care, ajunsi in imposibilitate de a-si mai plati ratele, risca sa fie aruncati in strada.

1 afișare
Imaginea articolului Distrusi de banci

Distrusi de banci

Bancile, care acum se vaita ca au nevoie urgenta de ajutorul statului, au anuntat venituri record pentru anul 2008. Credite cu dobanzi absurde au fost date de-a valma oricui a vrut, profitand uneori chiar de naivitatea sau nestiinta celor care se indatorau pe zeci de ani. Diferentele uriase intre dobanzile la credite si cele la depozite au stimulat lacomia bancilor, care au uitat de cea mai elementara prudenta. Nu ne facem insa griji pentru ele.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici