Doamna si...soferul. Scandal sexual la Justitie

Secretarul de stat Katalin Barbara Kibedi este acuzata de o functionara in cadrul Companiei Nationale Posta Româna ca exercita presiuni asupra ei pentru a-i lua custodia copilului pentru simplul motiv ca are o relatie extraconjugala cu tatal minorului.

1 afișare
Imaginea articolului Doamna si...soferul. Scandal sexual la Justitie

Doamna si...soferul. Scandal sexual la Justitie

Presupusul amant al secretarului de stat ar fi nimeni altul decât propriul sofer al demnitarului, un barbat cu 16 ani mai tânar.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici