Doar castrarea îi mai poate opri pe pedofili!

La Parlament există în dezbatere un proiect legislativ care presupune ca puşcăriaşii condamnaţi pentru abuzuri sexuale să fie trataţi cu pastile care să le inhibe, pe viaţă, pornirile animalice. Modelul legislativ este preluat din Polonia şi este aplicat şi în alte ţări europene.

6 afișări
Imaginea articolului Doar castrarea îi mai poate opri pe pedofili!

Doar castrarea îi mai poate opri pe pedofili!

În urma cazului de la Jimbolia, unul dintre iniţiatorii legii de "castrare a pedofililor" spune că se impune o măsură şi mai dură. "În cazul unor nenorociri de genul acesta, altele ar trebui să fie pedepsele. Pentru pedofilii ale căror victime mor şi au sub 10 ani, se impune chiar pedeapsa cu moartea. Mâine (n.r. astăzi), la Senat, voi depune o iniţiativă în acest sens", a declarat senatorul Iulian Urban.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici