Doar preţul pâinii mai creşte pe seceta asta!

"Nu este nevoie să existe creşteri la preţurile la alimente. Nici la legume şi fructe. Marea durere este că noi nu mâncăm legume şi fructe româneşti. Trebuie să-i ajutăm pe producători să se închege. Am obţinut un ajutor pentru ei, dacă au o cifră de afaceri de minim 100.000 de euro, ca grup de producători", a spus Remeş, adăugând că nici dacă România nu ar avea grâu deloc, nu ar trebui să crească preţul la pâine. "Din punctul meu de vedere, şi vă spun cu siguranţă, ca economist, preţul la pâine nu ar trebui să crească pentru că este mult mai mare decât în alte state", a afirmat Remeş.

1 afișare
Imaginea articolului Doar preţul pâinii mai creşte pe seceta asta!

Doar preţul pâinii mai creşte pe seceta asta!

http://www.azi.ro/starea.htm

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici