Doi avocati canta prohodul taxei auto

Doi jurnalisti de la „Gardianul“ vor ataca in instanta prevederile conform carora romånii sunt obligati sa achite asa-zisa „taxa de prima inmatriculare“.

1 afișare
Imaginea articolului Doi avocati canta prohodul taxei auto

Doi avocati canta prohodul taxei auto

Una dintre actiuni va fi indreptata impotriva statului romån, reprezentat in solidar de autoritatea care a stabilit aceasta prevedere care incalca dreptul comunitar si de Ministerul Finantelor. Cealalta actiune priveste returnarea sumei platite drept „taxa auto“ si introducerea unei exceptii de neconstitutionalitate.
Pana acum instantele au dat decizii in care au admis cererile de returnare a platii acestei taxe facute la administratiile financiare, dar nici una nu a dat, fireste, mai mult decat s-a cerut. In aceasta situatie, instantele vor fi aglomerate perpetuu de oameni care au platit sau platesc, dupa care solicita sa li se dea banii luati abuziv inapoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici