Dorobanţiştii s-au mutat în Centrul Istoric

În Centrul Vechi din Bucureşti, afacerile s-au înmulţit precum veziculele varicelei. Bodegi, terase, cafenele şi restaurante, claie peste grămadă, sufocă toate străduţele dimprejurul Lipscanilor.

4 afișări
Imaginea articolului Dorobanţiştii s-au mutat în Centrul Istoric

Dorobanţiştii s-au mutat în Centrul Istoric

Pe strada Franceză, defilează tot felul de patapufniţe şi şmecheraşi. Majoritatea răsar din direcţia străzii vecine, Sfîntul Dumitru, pe care se află Teatrul de Comedie. Cîte dintre blondele gonflate care mişună în zonă au călcat, vreodată, într-un teatru? Şi cîţi dintre cocalarii ieşiţi la agăţat ştiu că Biserica Stavropoleos, aflată în apropiere, e monument istoric? E cald. Băieţii s-au tras, deja, la ţol de vară, în alb şi lila. Nu e timp pentru istorie şi cultură. Nu cînd tre' să-ţi faci freza şi să ieşi, ca miezul din dodoaşcă, în Centrul Vechi.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici