Dosar "Adevărul": Câţi bani ne scot din buzunar românii care fraudează sistemul de asistenţă socială

Zeci de mii de români fraudează sistemul de asistenţă socială cu aproximativ 36 de milioane de euro pe lună. Bilanţul este provizoriu şi cu tendinţe de creştere.

5 afișări
Imaginea articolului Dosar "Adevărul": Câţi bani ne scot din buzunar românii care fraudează sistemul de asistenţă socială

Dosar "Adevărul": Câţi bani ne scot din buzunar românii care fraudează sistemul de asistenţă socială

Extrapolând rezultatele obţinute până acum din verificări, "Adevărul" a calculat cam cât plăteşte un contribuabil onest pentru lenea şi hoţia celor care preferă să trăiască pe banii statului. Fiecare salariat român contribuie lunar cu aproximativ 8,4 euro la sumele pe care le primesc necuvenit cei care au reuşit să păcălească sistemul de protecţie socială.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici