Dosarele mineriadei, facute tandari

Dosarul mineriadei din 1990, aflat in faza de finalizare la generalul magistrat Dan Voinea, va fi maruntit in zeci de dosarele ce vor fi imprastiate la sectiile de politie, parchetele de pe langa judecatoriile de sector sau la Curtea de Apel Bucuresti, in functie de competente, dupa cum au stabilit magistratii Curtii Constitutionale. Partea care ii vizeaza pe demnitari, intre care si fostul presedinte Ion Iliescu, va fi distribuita la sectia de urmarire penala din Parchetul General, coordonata de procurorul Marius Iacob.

1 afișare
Imaginea articolului Dosarele mineriadei, facute tandari

Dosarele mineriadei, facute tandari

http://www.romanialibera.ro/a99862/dosarele-mineriadei-facute-tandari.html

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici