Dosarul "Marin Ceausescu": raportul autopsiei a disparut

Desi moartea lui Marin Ceausescu a fost anchetata si la Bucuresti, si la Viena, instrumentarea cazului ridica, dupa 20 de ani, noi si mari semne de intrebare. Un exemplu relevant il constituie absenta din dosar a celor doua rapoarte medico-legale, redactate dupa expertizele facute atat in Austria, cat si in Romania.

1 afișare
Imaginea articolului Dosarul "Marin Ceausescu": raportul autopsiei a disparut

Dosarul "Marin Ceausescu": raportul autopsiei a disparut

Verdictul de sinucidere, dat de politia austriaca la scurt dupa ce corpul inert al fratelui fostului dictator a fost descoperit, pe 28 decembrie 1989, intr-o incapere din subsolul Ambasadei Romaniei la Viena, este pus la indoiala de avocata Suzanne Wolfe Martin. Angajata de guvernul Roman sa caute conturile familiei Ceausescu, Suzanne Wolfe Martin sustine ca a vazut fotografii ale cadavrului lui Marin Ceausescu cu ocazia unei deplasari in capitala Austriei, in primele luni ale lui 1990, si ca el nu prezenta semnalmentele unei morti prin spanzurare.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici