Dosarul "scurgerilor de informaţii din MapN" - îngropat de incompetenţa serviciilor şi procurorilor

Parchetul General ascunde între coperţile dosarului "scurgerii informaţiilor clasificate de la MApN", abuzuri grave săvârşite împotriva presei, de către magistraţi şi servicii speciale.

1 afișare
Imaginea articolului Dosarul "scurgerilor de informaţii din MapN" - îngropat de incompetenţa serviciilor şi procurorilor

Dosarul "scurgerilor de informaţii din MapN" - îngropat de incompetenţa serviciilor şi procurorilor

În urmă cu un an şi jumătate, jurnaliştii "spioni cu CD-ul", Sebastian Oancea şi Marian Gârleanu au fost percheziţionaţi, arestaţi, şi anchetaţi ilegal.Acţiunile de intimidare au fost puse în practică de Doru Ioan Cristescu, procuror DIICOT, cu acordul judecătorului Marin Cârcel, magistraţi catalogaţi de presă de-a lungul vremii ca fiind securişti .Jurnaliştii vrânceni au fost puşi sub acuzare pentru culegere şi transmitere de date cu caracter secret, iar dosarul a rămas nesoluţionat Documentele de pe CD-ul "RoArmy" nu pot fi considerate clasificate, pentru că nu conţin cele mai importante elemente enumerate în hotărârea nr. 585 din 13 iunie 2002, pentru aprobarea Standardelor naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România: ştampilă, semnătură sau număr de înregistrare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici