Două COMPANII CHINEZEŞTI, care au construit cele mai lungi poduri din lume, AR PUTEA CONSTRUI AUTOSTRĂZI ÎN ROMÂNIA

China State Grid, compania Chinei în domeniul electricităţii, cu venituri mai mari decât PIB-ul României şi angajaţi mai mulţi ca bugetarii români, interesată de construirea de unităţi producătoare de energie, în România.

5 afișări
Imaginea articolului Două COMPANII CHINEZEŞTI, care au construit cele mai lungi poduri din lume, AR PUTEA CONSTRUI AUTOSTRĂZI ÎN ROMÂNIA

Două COMPANII CHINEZEŞTI, care au construit cele mai lungi poduri din lume, AR PUTEA CONSTRUI AUTOSTRĂZI ÎN ROMÂNIA

Reprezentanţi ai companiilor chinezeşti China State Grid şi Shanghai Construction Group vor reveni în România, în cursul lunii martie, pentru a stabili care vor fi proiectele în care se vor implica, a declarat, pentru gândul, Liu Qiwei, consilier comercial al Ambasadei Chinei, la Bucureşti. Ministerul Economiei a confirmat, deja, oficial, existenţa negocierilor cu cele două companii (prima vizită, de tatonare, a oficialilor chinezi s-a consumat în luna ianuarie). Primăria Capitalei păstrează discreţia, dar există suficiente elemente care arată că discuţiile se vor purta asupra unor proiecte majore, precum celebra autostradă suspendată.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici