Două Românii în Cipru! Vezi echipele pe care le va folosi Răzvan Lucescu în amicale

Alegerile selecţionerului Răzvan Lucescu în ceea ce priveşte alcătuirea echipei pentru cele două meciuri ale României din Cipru sunt restricţionate de cerinţele echipelor de club şi de faptul că partidele se joacă la un interval de doar 24 de ore.

Imaginea articolului Două Românii în Cipru! Vezi echipele pe care le va folosi Răzvan Lucescu în amicale

Două Românii în Cipru! Vezi echipele pe care le va folosi Răzvan Lucescu în amicale

Echipa naţională a sosit ieri în două tranşe în Cipru. Primii au fost cei din stafful tehnic şi administrativ, alături de câţiva jucători, respectiv Silviu Lung jr, Papp, Râpă, Sălăgeanu şi Silviu Ilie. Grupul tricolorilor a aterizat la Larnaca trei ore mai târziu, la 19:40, cu o cursă de Atena.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici