Dovada legăturii dintre Cătălin Chelu şi Sorin Ovidiu Vîntu

Arestarea lui Cătălin Constantin Chelu, pentru mituirea chestorului Dan Valentin Fătuloiu, readuce în prim-plan mişcările subterane ale lui Sorin Ovidiu Vîntu, cel care, după escrocheria FNI, a decis să-şi mute afacerile pe numele unor apropiaţi.

6 afișări
Imaginea articolului Dovada legăturii dintre Cătălin Chelu şi Sorin Ovidiu Vîntu

Dovada legăturii dintre Cătălin Chelu şi Sorin Ovidiu Vîntu

Cum, la începutul anilor 2000, unul dintre interpuşii săi de pe piaţa de capital era gălăţeanul Cătălin Chelu, relaţia cu acesta s-a menţinut şi chiar s-a întărit de-a lungul ultimului deceniu. Operaţiunile de pe piaţa de capital ale afaceristului gălăţean poartă ştampila inconfundabilă a lui SOV şi completează ingenios ideea obsedantă a acestuia de a prelua controlul SIF-urilor. Deşi cei doi au negat orice legătură de subordonare sau de control al unuia, de către celălalt, în realitate există între ei conexiuni imposibil de negat.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici