Dr. Oprescu ne-a prescris o epidemie de falsuri

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, partidul condus de Cozmin Guşă îl atacă pe adversarul Sorin Oprescu. Membrii PIN au verificat miercuri o parte dintre semnăturile de susţinere depuse de Sorin Oprescu la Biroul Electoral Municipal (BEM), obţinute în urma unei cereri oficiale.

1 afișare
Imaginea articolului Dr. Oprescu ne-a prescris o epidemie de falsuri

Dr. Oprescu ne-a prescris o epidemie de falsuri

Reprezentanţii partidului susţin că nici 1% dintre cei intervievaţi telefonic nu au recunoscut că au semnat. Cotidianul a reluat demersul de acum o lună şi a ajuns la aceeaşi concluzie - zeci de semnături false au ajuns pe listele lui Oprescu. Din peste 35 de persoane verificate nu am descoperit nici măcar una singură care să fi semnat cu adevărat.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici