Dragomir îl învaţă business pe Rădoi: "Cu salariul tău iei 10 apartamente în Las Vegas şi le închiriezi!"

Odată ajuns în Arabia Saudită subiectul Rădoi părea unul închis pentru România şi pentru oamenii de fotbal din Liga I. Chiar şi aşa Mitică Dragomir îi dă sfaturi fostului căpitan al Stelei despre cum să-şi investească banii câştigaţi la Al-Hilal şi îi critică pe cei care au spus că nu ar fi acceptat oferta salarială a arabilor.

1 afișare
Imaginea articolului Dragomir îl învaţă business pe Rădoi: "Cu salariul tău iei 10 apartamente în Las Vegas şi le închiriezi!"

Dragomir îl învaţă business pe Rădoi: "Cu salariul tău iei 10 apartamente în Las Vegas şi le închiriezi!"

"E vorba de o ipocrizie din asta ieftină de Balcani! Doamne, Maica Domnului! Păi, cine refuză două milioane de dolari pe an? Păi sunt nebuni? Cu banii ăştia iei 10 apartamente în Las Vegas, le închiriezi, după aia mai iei 10 şi în doi ani faci două milioane şi încă ceva peste." a declarat Dragomir.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici