Dreptul la replica al BNR

In paginile ziarului Cronica Romana din ziua de 1uni, 13 octombrie a.c., ati publicat articolul “Factorul 4 si Coloana a V-a”, articol care, din dorinta de senzational, abunda in informatii trunchiate si inexacte.

1 afișare

Articolul, cu autor colectiv “redactia economica”, porneste de la o ipoteza complet falsa si halucinanta: nu mai exista rezerva internationala a Bancii Nationale a Romaniei!!? Daca acest “autor colectiv” ar fi avut minimum de bunavointa (a se citi deontologie profesionala) si ar fi consultat datele publice existente pe site-ul BNR, ar fi constatat ca nivelul rezervei internationale este publicat luna de luna. Mai mult, in raportul anual al Bancii Nationale, raport auditat de firme de reputatie internationala, exista un capitol distinct privind administrarea rezervei internationale.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici