„E fundamental greşit că toţi elevii trebuie să ajungă la facultate“

Iniţiativa ministrului Educaţiei de a dezbate noua lege pe un portal special de Internet, unpasinainte.edu.ro, i-a determinat atåt pe părinţi, cåt şi pe profesori sau pe oamenii din sistem să-şi spună deschis opiniile despre sistemul de învăţămånt şi despre schimbările preconizate.

8 afișări
Imaginea articolului „E fundamental greşit că toţi elevii trebuie să ajungă la facultate“

„E fundamental greşit că toţi elevii trebuie să ajungă la facultate“

Ideile şi mai ales comentariile prezente pe site-ul pus la dispoziţie de minister sunt extrem de interesante, chiar mai interesante decåt declaraţiile politicienilor care nu reuşesc, nici măcar în acest domeniu, să depăşească politicianismul de duzină. Aşa cum veţi vedea, din mesajele postate pe site, romånii din Romånia reală oferă soluţii concrete şi încurajează schimbarea unui sistem de educaţie încremenit în timp şi în năravuri.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici