E oficial: Hayssam s-a evaporat

În iulie anul acesta se împlinesc patru ani de când sirianul Omar Hayssam, condamnat pentru terorism, a fugit din România. În tot acest timp, a rămas în aer o singură întrebare: unde se află Omar Hayssam? Toamna trecută, preşedintele Traian Băsescu a sugerat că fugarul ar fi fost localizat în Siria şi dădea garanţii că Hayssam va fi adus la Bucureşti.

2 afișări
Imaginea articolului E oficial: Hayssam s-a evaporat

E oficial: Hayssam s-a evaporat

Acum, documente oficiale, intrate în posesia RL, dezvăluie un lucru cât se poate de surprinzător: în ciuda unor asigurări date de diverşi demnitari de la Bucureşti că ştiu unde este Hayssam, statul român nu deţine, de fapt, informaţii concrete referitoare la locul în care se află sirianul. Acest lucru rezultă din corespondenţa încrucişată (aflată încă în derulare) purtată între Ministerul român al Justiţiei, Ministerul de Externe de la Bucureşti, instituţiile similare din Siria şi Interpol. Pe 3 iunie, o parte din aceste documente au fost depuse de Ministerul Justiţiei la Curtea de Apel Oradea, unde se judecă procesul fugii lui Omar Hayssam.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici