EBA, în topul celor mai înfocate susţinătoare a fumătorilor de iarbă

Românii sunt îndeobşte cunoscuţi pe continentul american prin personaje precum Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Ceauşescu sau Dracula. Mai nou, cei de peste Ocean au aflat şi despre fiica preşedintelui român, o pasionată de marijuana.

5 afișări
Imaginea articolului EBA, în topul celor mai înfocate susţinătoare a fumătorilor de iarbă

EBA, în topul celor mai înfocate susţinătoare a fumătorilor de iarbă

A apărut topul celor mai influente femei pro-marijuana din lume. Surpriză! Elena Băsescu, fata preşedintelui României, face parte dintre aceste femei. Numele ei apare în Skunk's Top 100 Women of Weed - un clasament al celor mai faimoase femei care susţin legalizarea, cultivarea şi consumarea unuia dintre cele mai cunoscute droguri uşoare din lume: marijuana (canabis).

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici