EBA se ridică şi ea împotriva lui Boc

Coincidenţă sau nu, mezina familiei Băsescu critică, din postura de europarlamentar, Guvernul Boc tocmai de la Strasbourg. “Autorităţile române responsabile nu au accesat pînă acum bani din Fondul European de Ajustare la Globalizare – program destinat ajutorării angajaţilor care-şi pierd slujba din cauza globalizării”, afirmă Elena Băsescu.

5 afișări
Imaginea articolului EBA se ridică şi ea împotriva lui Boc

EBA se ridică şi ea împotriva lui Boc

Ea reproşează autorităţilor noastre şi lipsa cadrului legislativ necesar accesării FEAG. Şi, cum Executivul este "autoritatea responsabilă", rezultă clar că nemulţumirea tinerei Elena îl vizează direct pe prim-ministrul Emil Boc. Personaj faţă de care Elena Băsescu nu-şi ascundea admiraţia pe vremea cînd era doar politician aspirant. Astăzi, EBA afirmă că o mai bună absorbţie a tuturor fondurilor europene ar fi putut chiar "atenua efectele crizei economice în România".

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici