Editorial Cristian Tudor Popescu: Eu sunt Gore

Aud că Poliţia l-a arestat pe Gore, cel mai tare interlop din Cluj, şi, de fapt, din întreaga lume, el fiind Râmaru, plus Jack Spintecătorul, plus el însuşi înmulţit cu 20, după cum se autoproclamă. Domnul Gore, internat în spital pentru cufureală, s-a plictisit brusc şi s-a cărat, nu înainte de a ataca personalul şi a înjunghia un brancardier.

9 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Eu sunt Gore

Editorial Cristian Tudor Popescu (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Un gen de eveniment care are loc aproape cotidian în România supraproducţiei de violenţă. Diferenţa specifică în cazul domnului Gore constă în faptul că înainte de a comite tentativa de omor şi în timp ce era anchetat pentru 28 de acuzaţii de viol, d-sa a fost de nenumărate ori invitatul de onoare al televiziunilor din Cluj. Etalându-şi muşchii în tricouri înflorate, înconjurat de fete vesele, Gore şi-a putut prezenta concepţia despre viaţă, mai exact despre moarte, omor, femei, război şi pace. Nimeni nu s-a gândit o clipă că aducerea pe ecran ca vedetă a unui ins cu un asemenea potenţial criminogen e aproape o crimă. Şi când spun nimeni, mă gândesc la televiziuni, dar şi la publicul lor. Important era că goriloiul Gore, cu siguranţă, făcea rating, se uita lumea la el.

Citeţte continuarea editorialului lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici