Editorial CTP: Odiseea lui Omar

Fuga la pas a lui Omar Hayssam din puşcăria românească până în Siria s-a petrecut în 2006. Dacă în urma acestei catastrofe atomice produse în toate instituţiile de forţă ale statului, Justiţie, Poliţie, Servicii Speciale, care au lăsat liber şi activ un terorist internaţional, Bruxelles-ul ar fi amânat primirea României în UE în 2007, n-am fi avut ce crâcni.

903 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Odiseea lui Omar

Editorial CTP: Odiseea lui Omar (Imagine: Gabriela Doboş/Mediafax Foto)

Şi totuşi, singurele sancţiuni au fost demisiile „de onoare”, pentru vinovăţie asumată în general, ale şefilor SRI şi SIE, cerute de preşedintele Băsescu.

În toţi anii scurşi de atunci, nimeni n-a stabilit şi comunicat public care sunt răspunderile precise, executive, ale judecătorilor, procurorilor, medicilor,  poliţiştilor, ofiţerilor de servicii secrete pentru volatilizarea escrocului sirian. Mulţi dintre aceştia se află în funcţii şi astăzi.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici