Elena este mai curată şi mai uscată!

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat abia ieri că a decis – cum era şi de aşteptat – neînceperea urmăririi penale în cazul Elena Udrea, în privinţa acuzaţiilor ce i-au fost aduse de comisia parlamentară condusă de liberalul Ludovic Orban, care a anchetat modul în care Udrea a gestionat banii Ministerului Turismului.

6 afișări
Imaginea articolului Elena este mai curată şi mai uscată!

Elena este mai curată şi mai uscată!

De altfel, împricinata anunţa, încă de-acum câteva luni, decizia Parchetului. Potrivit adresei transmise ieri de Parchet Camerei Deputaţilor, Udrea nu e vinovată de niciuna dintre faptele de care a fost acuzată. În plus, Parchetul a decis neînceperea urmăririi penale împotriva celorlalţi angajaţi ai Ministerului Turismului vizaţi de comisia parlamentară.


Citeste toata stirea p www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici