Emil Boc: "Da, trebuie să restructurăm companiile de stat. Deja la CFR acestea au început şi vor urma şi alte companii"

Premierul Emil Boc vorbeşte, în exclusivitate pentru "Evenimentul zilei", despre primele efecte concrete ale aplicării noului Cod al Muncii, despre restructurarea companiilor de stat şi despre modul în care creşterea economică va fi resimţită în buzunare.

3 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: "Da, trebuie să restructurăm companiile de stat. Deja la CFR acestea au început şi vor urma şi alte companii"

Emil Boc: "Da, trebuie să restructurăm companiile de stat. Deja la CFR acestea au început şi vor urma şi alte companii"

Cu mai puţin de o săptămână înainte de congresul PDL, Emil Boc este sigur că va câştiga un nou mandat în fruntea partidului şi are un mesaj pentru electoratul de dreapta în perspectiva alegerilor din 2012.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici