Emil Constantinescu arunca bomba: Scandalul "Floricel" - un scenariu

Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu afirma ca, de acum, celebrul scandal de spionaj international „Floricel" este, de fapt, doar o modalitate prin care Traian Basescu spera sa atraga noi voturi in anul electoral.

1 afișare
Imaginea articolului Emil Constantinescu arunca bomba: Scandalul "Floricel" - un scenariu

Emil Constantinescu arunca bomba: Scandalul "Floricel" - un scenariu

„Traian Basescu demonstreaza din nou ca lucrul la care se pricepe cel mai bine il constituie scandalul si condusul tarii prin intermediul televizorului", a declarat fostul presedinte, in exclusivitate, pentru Q Magazine. El afirma ca scandalul de spionaj este, de fapt, o poveste livrata presedintelui pe tava de catre serviciile secrete pentru a-i intari imaginea de lider politic dur si intransigent in anul electoral, o carte care va fi des jucata in perioada care urmeaza. „Asemenea activitati precum cea a subofiterului Floricel sunt multe la nivelul unui stat, e doar o chestiune de rutina sa fie scoase in fata la momentul oportun, in beneficiul unui actor politic aflat la conducere. Or, intr-un an de criza economica, domnul Basescu stie ca e inutil sa incerce sa lupte cu arme economico-financiare, pe care nici nu le stapaneste de altfel, asa ca face ce stie el cel mai bine: orchestreaza un scandal si aranjeaza de asa maniera, incat sa fie principalul sau beneficiar, chiar daca asta poate insemna sacrificarea intereselor nationale."

Citeşte tot materialul pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici