EPITAFUL LUI TULUS

Prezentam astazi in premiera fragmente din Raportul de control al CSM asupra activitatii DNA. Pana acum, datele din acest control au aparut “pe surse”. Fragmentul ajuns in posesia noastra priveste sectia condusa de procurorul Doru Tulus, omul de la care a si plecat ideea acestui control de fond care a urcat DNA in capul ministrului justitiei. Raportul sesizeaza nereguli grave in activitatea sectiei lui Tulus.

1 afișare
Imaginea articolului EPITAFUL LUI TULUS

EPITAFUL LUI TULUS

In raport se spune ca la sectia controlata nu s-au inregistrat plangeri penale, ele intrand in lucru la mult timp de la depunere, uneori chiar ani. Mai mult, s-au inceput lucrari penale de la sesizari anonime. Din raport reiese ca Tulus schimba procurorii in timpul solutionarii unor cauze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici