Eroul de la Braşov

Gheorghe Dumitru Lala, bărbatul care a încercat să îl oprească pe atacatorul înarmat, era apreciat de toţi cei care l-au cunoscut.

1 afișare
Imaginea articolului Eroul de la Braşov

Eroul de la Braşov

Absolvise Facultatea de Mecanică şi era ofiţer în rezervă. “Era un om pâinea lui Dumnezeu”,  aşa  îl descriu vecinii din blocul în care a locuit ani buni împreună cu soţia şi cei trei băieţi de 14,16 şi 18 ani.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici