Escroaca VIP avea drept de semnatura pentru contul Allianz

„Gardianul” se afla in posesia unui document din care rezulta ca Mihaela Ion nu era un colaborator insignifiant al Allianz Tiriac Asigurari SA. Conform unei foi de retragere numerar, protagonista scandalului asigurarilor VIP incheiate in numele acestei companii avea drept de retragere de numerar din conturile Allianz.

23 afișări
Imaginea articolului Escroaca VIP avea drept de semnatura pentru contul Allianz

Escroaca VIP avea drept de semnatura pentru contul Allianz

Surse apropiate anchetei sustin ca cercetarile vor viza si persoane din conducerea de la varf a Allianz, atat pentru tolerarea masinatiunilor puse la cale de Ion, cat si pentru stabilirea cu exactitate a masurii in care acestea au fost implicate direct in afacerea asigurarilor VIP.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici