Eurogările şmecherilor

Reabilitarea a 15 gări s-a făcut cu bani luaţi împrumut de la Credit First Suisse Boston, un grup financiar implicat în dosarul de spionaj şi trădare legat de privatizările din energie. Lucrările sînt întîrziate şi făcute de mîntuială.

1 afișare
Imaginea articolului Eurogările şmecherilor

Eurogările şmecherilor

Pentru modernizarea gărilor au fost gîndite două programe. Unul cu dedicaţie pentru gările principale: Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara, iar cel de-al doilea pentru staţiile: Alba-Iulia, Arad, Bacău, Braşov, Buzău, Drobeta-Turnu Severin, Feteşti, Focşani, Galaţi, Oradea, Ploieşti Sud, Sibiu, Sighişoara, Suceava Burdujeni şi Tulcea. Bani nu erau prin visteria Transporturilor, aşa că s-a contactat un credit de 24 de milioane de euro de la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare – BERD pentru programul cu localităţile fruntaşe.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici