Evaziunea estimată din meditaţii - 375 milioane de euro anual

Cånd Guvernul a anunţat reducerea salariilor cu 25%, profesorii au fost printre cei mai vocali bugetari. Şi, ca de obicei, au încercat să forţeze måna autorităţilor pe spinarea elevilor, intrånd în grevă.

7 afișări
Imaginea articolului Evaziunea estimată din meditaţii - 375 milioane de euro anual

Evaziunea estimată din meditaţii - 375 milioane de euro anual

Au reluat eternele plångeri cu salariile de mizerie după ce au stat cu anii prin facultăţi. Salarii atåt de mici, încåt sunt "forţaţi" să trăiască din meditaţii! Problema este că cei mai mulţi dintre profesori nu declară veniturile pe care le obţin din pregătirea pe care o fac suplimentar cu elevii. Cei care sunt tentaţi să creadă că sumele de care vorbim sunt mici, se înşală. Vorbim de o evaziune estimată de peste 375 milioane de euro anual.
Potrivit unui studiu realizat de firma Daedalus Millward Brown, la comanda Fundaţiei "Dinu Patriciu", piaţa meditaţiilor se ridică la aproximativ 320 milioane de euro anual.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici