Eveniment unic: Moaştele lui Buddha vor fi aduse în România!

Nu numai moaştele sfinţilor creştini sunt transportate de înalţii prelaţi, dintr-un oraş într-altul, la mari sărbători.

8 afișări
Imaginea articolului Eveniment unic: Moaştele lui Buddha vor fi aduse în România!

Eveniment unic: Moaştele lui Buddha vor fi aduse în România!

Între 10 şi 12 iunie 2011, la Biblioteca judeţeană "Dinicu Golescu" din Piteşti, va avea loc o expoziţie a relicvelor sacre ale lui Buddha şi ale altor maeştri budişti. "Turul relicvelor" a început în urmă cu 10 ani şi a traversat 58 de ţări de pe 6 continente. Alegerea oraşului Piteşti nu este întâmplătoare pentru că în zonă, la intrarea spre satul Dealul Viilor (Moşoaia), se află un centru de budism tibetan.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici