EXCLUSIV. Familia Andreei Vass, implicată în afacerea Palatul Ştirbey

Palatul Ştirbey, aflat pe lista monumentelor istorice de Clasa A, riscă, zilele acestea, să fie pus în pericol din punct de vedere arhitectural. Asta, după ce, chiar de la Cabinetul prim-ministrului Emil Boc a fost înaintată către Comisia Naţională a Monumentelor Istorice (CNMI) din cadrul Ministerului Culturii o adresă prin care se cere nici mai mult, nici mai puţin, decât să fie reluată procedura avizării unui proiect imobiliar costând în construcţia a trei clădiri gigant lipite de Palatul Ştirbey.

42 afișări

Afacerea, evaluată la câteva zeci de milioane de euro, reprezintă un proiect al dezvoltatorului imobiliar Ovidiu Popescu, cel care este proprietarul Palatului Ştirbey. În sprijinul acestui demers, contestat de toate organizaţiile nonguvernamentale, dar şi care a primit în două rânduri aviz negativ din partera CNMI, stă nimeni altul decât consilierul personal al premierului, Andreea Vass-Paul, prin soţul acesteia Mihai Cristian Paul.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici