EXCLUSIV. Filmul complet al tragediei de la Tuzla şi ipotezele reale ale anchetatorilor

“Puterea” vă prezintă în exclusivitate filmul complet al evenimentelor produse în timpul tragediei aviatice de pe aerodromul din Tuzla. Surse judiciare din cadrul anchetatorilor care instrumentează dosarul au precizat că, în acest moment, sunt trei variante posibile pe care se desfăşoară cercetări de specialitate.

4 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV. Filmul complet al tragediei de la Tuzla şi ipotezele reale ale anchetatorilor

EXCLUSIV. Filmul complet al tragediei de la Tuzla şi ipotezele reale ale anchetatorilor

Astfel, prima ipoteză, şi care are o probabilitate de 50% să fie cea reală, este o defecţiune tehnică survenită la motorul aparatului de zbor Antonov 2. "Este vorba despre o posibilă defecţiune, în sensul că motorul s-ar fi putut opri literalmente în aer. În urma cercetărilor preliminare derulate, am stabilit cu certitudine că nu a existat nici o explozie la motor, iar aparatul de zbor nu a suferit nici un incendiu în timp ce se afla în aer. Focul a izbucnit după impactul cu solul", au precizat susele citate.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici