Expertul din dosarul FNA era subalternul lui SOV

Surpriză de proporţii în dosarul fugarului Nicolae Popa: anchetatorii confirmă, în sfârşit, că offshorurile cipriote Comac Ltd şi Elbahold Ltd sunt controlate de Sorin Ovidiu Vîntu.

5 afișări
Imaginea articolului Expertul din dosarul FNA era subalternul lui SOV

Expertul din dosarul FNA era subalternul lui SOV

Cum expertul care a decis că SOV nu este vinovat în dosarul FNA a fost plătit de aceste societăţi, rezultă că el era subalternul celui a cărui vinovăţie era chemat s-o stabilească. Situaţia este identică aceleia în care un procuror primeşte salariul chiar de la inculpat. Concret, expertul contabil-bancar Alexandru Bunea, pe ale cărui concluzii s-a bazat scoaterea de sub urmarire penală a lui Vîntu în dosarul FNA, era administrator al mai multor firme, dintre care cel puţin una are ca acţionari COMAC Ltd şi/sau ELBAHOLD Ltd.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici