EXPLOZIE LA MATERNITATEA GIULEŞTI – TREI BEBELUŞI MORŢI ŞI ALŢI OPT ÎN STARE GRAVĂ

Trei bebeluşi au murit şi alţi opt au suferit arsuri grave în incendiul izbucnit la secţia de terapie intensivă a maternităţii Giuleşti, ieri seară. La faţa locului au venit de urgenţă echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi pompierii SMURD, care au stins incendiul, urmând ambulanţe.

8 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE LA MATERNITATEA GIULEŞTI – TREI BEBELUŞI MORŢI ŞI ALŢI OPT ÎN STARE GRAVĂ

EXPLOZIE LA MATERNITATEA GIULEŞTI – TREI BEBELUŞI MORŢI ŞI ALŢI OPT ÎN STARE GRAVĂ

Conform secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, unul din cei 8 bebeluşi care au supravieţuit până în prezent, a fost recuperat în stop cardiac, fiind resusciat pe loc până să fie urcat în ambulanţă. Cei opt bebeluşi au fost mutaţi la spitalul Grigore Alexandrescu suferind de arsuri grave, dar fiind în stare stabilă. "Trei dintre ei sunt intubaţi şi perfuzaţi. Avem toate medicamentele necesare pentru a-i îngiji. Mai mulţi medici şi asistente au fost chemaţi de-acasă, am chemat şi farmacista să ne asigurăm că avem tot ce ne trebuie" a declarat sirectorul medical Radu Bălănescu. În incendiu au ars şi brăţările de identificare ale unora dintre copii, astfel încât trei dintre aceştia nu au putut fi încă identificaţi.


Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici