Exportăm „mascaţi” la Chişinău

Simţindu-se umiliţi atât de salariile de mizerie pe care au ajuns să le ia, dar şi de faptul că au ajuns să fie folosiţi doar pentru misiuni de duzină, membrii trupelor de intervenţie ale Poliţiei par decişi să accepte o ofertă mai puţin obişnuită pe care au primut-o recent.

9 afișări
Imaginea articolului Exportăm „mascaţi” la Chişinău

Exportăm „mascaţi” la Chişinău

Astfel, cum autorităţile de la Chişinău intenţionează să reformeze din temelii Ministerul de Interne moldovean şi vor să înceapă prin constituirea unei brigăzi speciale, s-au gândit să-i importe pe "mascaţii" noştri. Alături de care "cagulaţii" de peste Prut au mai desfăşurat stagii comune de pregătire şi chiar au colaborat la unele dintre cele mai spectaculoase şi eficiente descinderi.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici